2015.05.05.

Nyári táborok 2015.

2015. évi táboraink:

Erzsébet- tábor  Koncz Ági nénivel
2015. május 29-31.
Balaton
a 4. évfolyamosok részére – BETELT

Vakáció napközis tábor Koncz Ági néni vezetésével Bővebben>>>
2015. június BETELT
A tábort Pomáz Város Önkormányzata 25 000 Ft- tal támogatja.

Élménybeszámoló a VAKÁCIÓ napközis táborról

Iskolánkból, a Pomázi Német Nemzetiségi Általános Iskolából 22 tanuló 3 pedagógus kíséretében töltötte élményekkel gazdagon a szabad idejét 2015. június 22-26-ig a napközis táborban.

Ellátogattunk a Fővárosi Állat-és Növénykertbe, ahol mindig felfedezünk valami új dolgot, ami érdekes a számunkra. A játszótéren összetalálkoztunk egy másik pomázi iskola tanulóival és kísérő pedagógusaikkal is. Megcsodáltuk a Szemlő-hegyi barlang gyönyörű cseppkő képződményei, mint például az anyós nyelvet és a boszorkányt.

A pomázi önkormányzat támogatása segítségével eljutottunk a Római Kalandparkba, ami a hét legizgalmasabb programja volt. A legkisebbtől a legnagyobb gyermekig mindenki mászott, lógott a hatalmas platánfák árnyékában és próbálgatta ügyességének határait.

A hét közepén a budapesti MINIVERSUM-ban kvíz kérdések megoldásával ismertük meg Németország, Ausztria és Magyarország nevezetességeit. A jól végzett feladatok jutalma lufi és matrica volt.

Természetesen állandó programunk a Margit-szigeti bringóhintózás sem maradhatott ki az eseményekből. Miután jól kitekertük magunkat, a maradék energiánkat a Hajógyári-sziget csúszdaparkjában fogyasztottuk el.

Élményekkel gazdagodva és fáradtan zártuk a hetet.

A jól sikerült táborozásért köszönetemet szeretném kifejezni Pomáz Város Önkormányzatnak, az Udvaros Csárdának, Melcher Róbertnek és két kolléganőmnek, Szabó Istvánnénak és Rabné Szabó Évának.

Koncz Dezsőné

Német honismereti tábor Balog Ilona vezetésével Bővebben>>>
2015. augusztus 3-7. BETELT
A tábort az LDU 750 Euro-val támogatja.

Nemzetközi tábor Minárik Lívia vezetésével
2015. augusztus 1- 9.
Olaszország BETELT
A tábort Vicsi László polgármester úr támogatja.