2012.02.09.

DÖK

Az iskola Diák Önkormányzatának tagjai a a 2020/23 tanévben:

4. osztály

Sztehnó Emma

 

Kiss-Nyári Zoé

5. osztály

Németh Kristóf

 

Seitz Doren

6.a osztály

Nagy Olivér

 

Pfeiffer Lili

6.b osztály

Kosaras Béla

 

Csordás Dániel

7. osztály

Török Hanna

 

Mellis Inez

8. osztály

Cekic Roland

 

Berg Bence

 

Az iskola Diák Önkormányzatának tevékenysége:

Alakuló gyűlés:

Az első alakuló gyűlésen, mint kiemelt napirendi pontként szerepel az iskola Házirendje.

A tűz-és balesetvédelmi oktatásban a küldöttek is részesülnek

  1. Önkormányzati tagok köszöntése,
  2. Diák önkormányzat elnökének megválasztása,
  3. Házirend ismertetése, értékelése, elfogadása.
  4. Éves munkaterv összeállítása, feladatok felosztása

Őszi Iskolai papírgyűjtés

Az osztályok ezen a napon az eddig gyűjtött papírt a megrendelt konténerbe tehették… Dicséret illeti a diákjainkat, a segítő, szorgos szülőket, nagyszülőket egyaránt.

 

Autómentes Világnap

Reggel az iskola két bejáratánál két diák önkormányzati képviselő várják az iskolába érkező tanulókat és azoknak, akik gyalogosan vagy a tömegközlekedést igénybe véve érkeztek a suliba, egy vidám, mosolygós pecséttel fejezték ki köszönetüket.

Ugyanis ez a nap arra hívatott, hogy felhívja a figyelmet a levegőszennyezettségére, amiben mi emberek nagy lépést tehetünk csak már azzal a kis tettünkkel is, ha ezen a napon otthon hagyjuk járműveinket és gyalogosan, kerékpárral vagy tömegközlekedési eszközök révén jutunk el a kitűzött célállomásra.

Állatok Világnap és madármegfigyelés

Ezen a napon minden osztály tanulóira, szüleire kiterjesztve felhívásként adományokat kértünk a diákönkormányzat nevében, hogy biztosítani tudjuk az előkertben megvalósított kerti tó és madáretető állandó és ideiglenes lakóinak az ellátását ebben a tanévben.

Takarékossági Világnap

A takarékosság nemcsak a pénzügyi világban igen fontos, hanem a hétköznapi életben is. Erre igyekszünk felhívni tanulótársaink figyelmét.

Mikulás- váró

Már korán reggel két diák önkormányzati tagunk Mikulásnak öltözve minden kisdiákot köszöntenekek egy-egy szaloncukorral és vidám mókával.

A költséget a diák önkormányzat finanszírozza.

Iskolai Farsang:

A Farsangi mulatságra a gyerekek ötletes jelmezekkel készülnek. A műsort színesíti néhány vidám ügyességi feladat, vetélkedő. 

Valentin Posta

Iskolánk minden tanulójának és természetesen tanárainak ezen a napon lehetősége nyílik arra, hogy jókívánságokat küldjön barátainak, kedves tanítványainak.

Iskolai szervezésű korcsolyázás

 Mint már hagyomány, az iskolai sportéletet színesítette, hogy a tanulóinknak korcsolyázást szervezünk a Budakalász-i Műjégpályára. 

Víz Világnapja

Az ivóvíz fontosságára, és a környezetvédelemre igyekszünk felhívni a diákok figyelmét ezen a napon

Állatok Világnap

Ezen a napon minden osztály tanulóira, szüleire kiterjesztve felhívásként adományokat kérünk a diákönkormányzat nevében , hogy biztosítani tudjuk az előkertben megvalósított kerti tó és madáretető állandó és ideiglenes lakóinak az ellátását ebben a tanévben.

Tojásvadászat

Az előre elkészített papírtojásokat a gyerekek az egész iskola udvarán kereshetik a megadott időben. A győztesek csoki figurákat kapnak jutalmul a verseny végén.

Tavaszi papírgyűjtés

A tanév második papírgyűjtése, tematikájában megegyezik az őszi papírgyűjtéssel.

Gyermeknap

Ezen a napon a diákjaink részére nagy meglepetéssel készülünk. Légvárakkal, játékos feladatokkal és az elmaradhatatlan arcfestéssel várjuk gyermekeinket.

 

 

Beszámolók, munkatervek